צ'יפס תפוחים
מצרכים:
6 תפוחים בשלים
אבקת קינמון
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מוציאים את הליבה או חותכים לשניים ומוציאים את הליבה.
פורסים לפרוסות דקות עד כמה שאפשר 2-3 מ"מ.
מסדרים את התבנית בשכבה אחת ומפזרים מעל קינמון.
אופים 35-40 דקות ואז הופכים בזהירות את הצ'יפס.
לא להשתמש במלקחיים, רק במרית – הכלי שהופך חביתה.
ממשיכים לאפות עוד 45-50 דקות ומכבים את התנור.
משאירים את הצ'יפס בתנור עד שהוא מתקרר.
מי שנמצא כרגע בשלב הירידה במשקל בדיאטה של אואנה יכול לאכול 2 מנות ביום מהציפס הזה במקום 2 הפירות שמותר לאכול בתפריט. בפועל במקום לאכול 2 תפוחים טריים אפשר לאכול את 2 התפוחים לאחר שהם הפכו לציפס.
בתיאבון