פשטידת תרד דיאטטית מאוד
מצרכים:
- 2 ביצים
- חצי חבילת תרד קפוא, מופשר ומסונן מאוד ) לנסות להוציא את כל המים )
- 1/2 כוס בצל קצוץ דק (לא חובה)
- פטרוזיליה, שמיר, בצל ירוק ( לא חובה )
- קופסת קוטג 1 אחוז שומן
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים את כל המרכיבים ומוזגים לתבנית אפיה ואופים 45 דקות.
אפשר להשתמש גם בירקות אחרים כמו דלעת או קישואים כדי להכין גרסה דומה של אותה פשטידה.
מי שנמצא בשלב השמירה של הדיאטה יכול להשתמש בקוטג באחוז יותר גבוה של שמן וגם להוסיף קצת גבינה מלוחה או גבינה צהובה.
בתיאבון