חינם - המדריך מלא לירידה במשקל | שליח חינם עד הבית חייגו עכשיו 077-9555512

חינם
המדריך המלא
לירידה במשקל

בלוג

צ'יפס בננה קינמון

צ'יפס בננה קינמון

מצרכים:

  • 6 בננות בשלות
  • אבקת קינמון

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-100 מעלות, מרפדים תבנית אפיה בנייר אפייה ומרססים על הנייר תרסיס שמן או מורחים שכבה דקה ביותר של שמן קוקוס. חותכים את הבננה ל-2 ופורסים לפרוסות דקות ביותר לאורך. העובי המומלץ הוא 2-4 מילימטר.
מסדרים את הפרסות בשכבה אחת על נייר האפייה ומכניסים לתנור לשעתיים וחצי עד שלוש שעות. אם מכינים כמות גדולה לאירוח, אפשר להכניס עד שלוש תבניות ולהפעיל את הטורבו.

מכבים את התנור ומשאירים את הצ'יפס בפנים עד שהוא הופך להיות פריך וקראנצ'י. לפני ההגשה מפזרים מעל קינמון. מאחסנים במקרר בקופסה אטומה. נשמר עד שבועיים.

אם הקופסה לא הייתה אטומה וחדרה פנימה לחות, מה שגורם לצ'יפס להיות עייף וקצת גומי, אפשר להכניס שוב לתנור על 100 מעלות לחצי שעה ואז להשאיר בתנור להתקררות.
יוצא כמו חדש.

תיהנו 🙂

מאמרים נוספים