ארטיקים ופרישייקים דיאטטיים וטעימים
באדיבות אילנה דה ריבס
הרעיונות שאני אתן לכם במייל הזה הם רק קווים מנחים. אתם יכולים לעשות את השייקים בדיוק כמו שהם כתובים או לנסות שילובים משלכם עם פירות אחרים.
שייק אפשר לעשות על בסיס מים או על בסיס חלב (פרה, סויה, אורז וכו(.
אפשר להוסיף יוגורט לשייק לקבלת מרקם יותר עשיר וארוחה יותר חלבונית.
שייק שמוסיפים לו אבקת חלבון יכול להפוך לארוחה בפני עצמה.
אפשר לעשות שייקים מפירות טריים או קפואים.
ניתן לרכוש פירות קפואים או לקנות טרי ולהקפיא בעצמכם.
אפשר אפילו להקפיא את השייק ולקבל ממנו "ארטיק או שלגון".
שייק הוואי
מצרכים:
1/2 כוס אננס טרי קצוץ
10 אגוזי מלך
כוס חלב קוקוס
1/2 כוס קרח
אופן ההכנה:
טוחנים את האגוזים במעבד מזון.
מוסיפים את שאר המרכיבים וטוחנים עד לקבלת שייק חלק.
_________________________________________
שייק בננה תפוזים
מצרכים:
2 בננות חתוכות לעיגולים, מוקפאות לכמה שעות
תפוז גדול מקולף, מפורק לפלחים ונקי מחרצנים
גביע יוגורט פירות יער או תות שדה (עדיף דיאט ללא סוכ)
כף וחצי דבש או נקטר אגבה
1/2 כפית אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בבלנדר או במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה.
_________________________________________
שייק בוקר מפנק
מצרכים:
2 תפוזים מקולפים, מחולקים לפלחים ונקיים מחרצנים
1/2 כוס פירות יער טריים (אפשר קפוא ולהפשיר או תותים בעונה)
בננה חתוכה
3 עלי נענע
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בבלנדר או במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה.
תיהנו