חינם - המדריך מלא לירידה במשקל | שליח חינם עד הבית חייגו עכשיו 077-9555512

חינם
המדריך המלא
לירידה במשקל

בלוג

פטריות פריכות וטעימות

פטריות פריכות וטעימות

פטריות נחשבות למזון מעולה לדיאטה. הן דלות מאוד בקלוריות – רק 22 קלוריות ל-100 גרם.
הן יכולות לשמש כתוספת נהדרת למנת חלבון במקום תפוחי האדמה או האורז שאנחנו כל כך רגילים לאכול. הטעם של הפטריה כשהיא טריה (בסלט) שונה מאוד מהטעם שלה אחרי טיגון או צליה. הנה מתכון קל וטעים.

מצרכים:

​1 קילוגרם פטריות
3 כפות שמן קוקוס
מלח גס
פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה:

​את המנה אפשר להכין בפעם אחת עם תנור טורבו, או בשתיים או שלוש פעמים עם תנור רגיל.
​מחממים תנור ל-150 מעלות על מצב טורבו.
מרפדים שתיים-שלוש תבניות גדולות בנייר אפיה.
פורסים את פטריות לפרוסות דקות (בערך 1/2 ס"מ) ומסדרים בשכבה אחת על התבנית.
מברישים מעל שכבה דקה מאוד של שמן ומפזרים מעל מלח גס ופלפל גרוס.
אופים במשך 30 דקות עד שהפטריות שחומות ופריכות.

תיהנו

(תמונה להמחשה בלבד)

מאמרים נוספים