פשטידת פטריות סופר מהירה להכנה
זה המתכון הכי מהיר להכנת פשטידת פטריות שאני מכירה. למרות שיש בו קצת קמח, הכמות מאוד זניחה. ככה מכינים את זה:
מצרכים:
2 בצלים גדולים
2 קופסאות שימורי פטריות חתוכות או 2 סלסלות פטריות טריות
3 כפות קמח שקדים
5 ביצים
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
אפשר גם כף אבקת מרק עוף
אופן ההכנה:
לחתוך את הבצלים ולאדות אותם טיפה על האש. לשים את הפטריות מעל הבצל ולטגן אותם יחד לכמה שניות.
לערבב את הביצים והקמח יחד עם תערובת הבצל והפטריות והתבלינים ולשפוך לתבנית אפיה אינגלישקייק משומנת.
להכניס לתנור שחומם ל-180 מעלות ל-30 דקות או עד שמתקבל מרקם זהוב.
בתיאבון
(באדיבות אילנה דה ריבס)