פרלינים משוקולד ללא סוכר
מצרכים:
1 כוס שמן קוקוס אורגני
4 כפות גדולות של אבקת קקאו ללא סוכר
ממתיק סטיביה או סוכרלוז עד למתיקות הרצויה
אופן ההכנה:
מערבבים הכול ביחד עד שהקקאו נמס – שמן הקוקוס בקייץ יהיה במצב כמעט נוזלי ואין צורך לחמם כדי שימס. בחורף יתכן שתצטרך להמיס אותו על אש קטנה במשך 2 דקות
מוזגים למנז'טים מנייר, או כוסות מידה קטנות, מכניסים למקרר לשעה
אחרי זה מעבירים לקופסה ושומרים בפריזר
לגיוון אפשר להוסיף תמציות טעם של אפייה, 2-3 טיפות תמצית ולא יותר כי הטעם שלהן חזק, או קפה נמס עלית לא מגורען. אפשר לשים גם שברי אגוזים כדי לקבל שוקולד עם אגוזים.
בתיאבון!
תיהנו