מיונז ללא שמן
את המתכון הזה למיונז ללא שמן מצאתי בסרטון באנגלית כשחיפשתי רוטב לסלט ללא שמן. הטעם והמרקם בהחלט מזכירים מאוד מיונז והוא נהדר לסלטים או על לחם כשאוכלים את התפריט ללא שמן.
המרכיב הסודי הוא תפוח אדמה.
מרכיבים :
- תפוח אדמה בינוני מבושל
- כפית חרדל
- כפית מיץ לימון
- מלח, פלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
להכניס את כל המרכיבים למעבד מזון או בלנדר או מגיק בולט ולערבב עד לקבלת מרקם אחיד בלי גושים. לטעום ולתבל לפי הטעם. להשאיר בצנצנצת במקרר. טוב לכמה ימים בודדים.